Babymoov® és Badabulle® élettartam garancia (HU)

Subheading

Regisztrálja a termékeit az élettartam garancia keretében

A vásárlás és/vagy az üzletben történő átvétel időpontjától számított 2 hónap áll rendelkezésére, hogy a terméket az élettartam garancia keretében regisztrálja.

Ehhez kattintson a képernyő jobb alsó sarkában található "Súgó" widgetre/gombra, és készítse elő:

 A 2 hónapnál nem régebbi vásárlást igazoló bizonylatot (átvételi elismervény, számla, szállítólevél, megrendelőlap, ajándékutalvány*).

A termék referencia számát (A vagy B, amelyet 6 számjegy követ) a csomagoláson a vonalkód mellett, a használati utasításon vagy a terméken. - A termékre vagy a csomagolásra a vonalkód mellé írt/bevésett sorozatszám. Ez lehet 4 számjegyű, 4 számjegy-4 számjegy, 2 számjegy/2 számjegy vagy 4 számjegyű POFR.

*Lásd az alábbi ajándék regisztrációs feltételeket

Kötelezettségvállalásunk

Mivel elsődleges célunk, hogy teljes nyugalmat bizosítsunk Önnek, nagyon magas követelményeket támasztunk termékeink minőségével és tartósságával szemben. Ezt az elkötelezettséget tükrözi a termékeinkre nyújtott élettrtam garancia. A Babymoov és Badabulle élettartam garancia ingyenes, névreszóló és nem átruházható.

A születési ajándék és az élettartam garancia regisztrálása Születésre történő ajándék vásárlása esetén vagy születési listán keresztül vásárlásnál a 2 hónapos regisztrációs időszak nem változik. Ne felejtse el a terméket az élettartam garancia keretében közvetlenül a vásárlás után regisztráltatni a leendő szülők számára.

Egyszerűen csak adja meg az adataikat az űrlapon. Születési ajándékozási lista esetén is regisztrálnia kell a termékeket az élettartam garancia keretében, közvetlenül azután, hogy a boltban átvette őket, és nem a lista végén, ami általában jóval az engedélyezett 2 hónapos időszak után történik

Az élettartam garancia hatálya

Az Élettartam garancia kizárólag magánszemélyekre vonatkozik, és nem terjed ki a termék professzionális használatára.

A Babymoov élettartam garanciára jogosult lakóhely szerinti országok

Belgium, Csehország, Dánia, Grönland, Németország, Hollandia, Luxemburg, Spanyolország, Olaszország, Franciaország, beleértve Korzikát, Andorrát, Monacót, Guyana, Martinique, Guadeloupe, Réunion-sziget, Francia Polinézia, Lengyelország, Szlovákia, Románia, Moldávia, Svájc, Magyarország, Egyesült Királyság, Portugália, Egyesült Államok, Kanada.

A Badabulle élettartam garanciára jogosult lakóhely szerinti országok

Franciaország, beleértve Korzikát, Monacót, Andorrát, Francia Polinéziát, Réuniont, Martinique, Guyane és Guadeloupe. Belgium, Luxemburg, Hollandia, Spanyolország, Svájc Francia rész

Mikor érvényes az élettartam garancia?

Az élettartam garancia a 2 éves törvényes garancia helyébe lép, és ezért a vásárlás második évfordulóját követő napon kezdődik.

Az első két évben a termékre a 2 éves törvényes garancia vonatkozik, amely a vásárlást igazoló bizonylat bemutatásával, előzetes regisztráció nélkül érvényes. Ha elfelejtette regisztrálni az élettartam garanciát, a termékére akkor is 2 évig érvényes a garancia!

Mire terjed ki a garancia

A garancia a használati utasításoknak megfelelő használatra, az elektronikus vagy elektromos meghibásodásokra és a hibás alkatrészekre vonatkozik.

Mire nem vonatkozik az élettartam-garancia

A garancia nem vonatkozik a fogyóeszközökre (cumik, etetőcumik, elemek stb.). Nem terjed ki a készülék nem rendeltetésszerű használatából, a nem megfelelő karbantartásból vagy törésből eredő károsodásra, balesetből vagy esésből eredő károkra, a belső és külső felületek esztétikai elváltozásaira, amelyek nem zavarják a termék használatát (foltok, karcolások, elszíneződések, nyomtatásra). A garancia nem terjed ki a normál elhasználódásra, például a textíliák normál elhasználódására (a rendszeres használat során elhasználódott szövetek, elszíneződések, szakadások, lyukak),és varratokra. Szintén nem tartozik a garancia hatálya alá az elvesztés, a lopás, illetve a külső esemény miatti sérülésre.

Az élettartam garanciára nem jogosult termékek: Pótalkatrészek, minden olyan termék, amelynek csomagolásán nem szerepel az Élettrtam garancia logója, a nem tökéletes termékre, a Twist termékcsaládra, a Kozii termékcsaládra, a Foodii termékcsaládra, használt termékre, felújított termékre.

Az élettartam garancia alkalmazása

Ezen garancia keretében a Babymoov felajánlja a termék javítását vagy a termék cseréjét, ha a hiba nem javítható. Abban az esetben, ha nem tudjuk a terméket azonos modellre cserélni, fenntartjuk a jogot, hogy egy hasonló és/vagy azonos műszaki jellemzőkkel rendelkező terméket ajánljunk fel Önnek. Ha a termékcsalád cseréjére van szükség, a csere a vételárral megegyező értékű termékre történik. Az élettartam garancia semmilyen körülmények között nem jogosítja fel Önt a hibás termék árának visszatérítésére. Minden élettartam garanciális igényt a termék fizikai vizsgálatához lehet kötni. A termék visszaküldésének költségei a fogyasztót terhelik.

Hogyan használhatom fel az élettartam garanciát?

Ha a 2 éves törvényes jótállási időn túl bármilyen problémája van, egyszerűen lépjen kapcsolatba a forgalmazóval e-mailben hfimpex@t-online.hu (a vásárlást igazoló bizonylattal és az élethosszig tartó jótállási kérelem kézhezvételét igazoló e-mail másolatával). Az élettartam garancia által lefedett műszaki probléma esetén a terméket a lehető leghamarabb megjavítjuk vagy kicseréljük!