Garanție pe viață pentru produsele Babymoov® și Badabulle®(mo)

Înregistrați produsele mele pentru o garanție pe viață

Aveți la dispoziție 2 luni de la data cumpărării și/sau a ridicării în magazin pentru a vă înregistra produsul în cadrul garanției pe viață. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe widgetul/butonul "Ajutor" din dreapta jos a ecranului și pregătiți-vă :

  • Dovada achiziției dumneavoastră cu o vechime mai mică de 2 luni (bon de colectare, factură, bon de livrare, bon de comandă, certificat cadou*)
  • Referința produsului dvs. (A sau B urmat de 6 cifre) scrisă pe ambalaj lângă codul de bare, pe instrucțiuni sau pe produs - Numărul de lot scris/gravat pe produs sau pe ambalaj lângă codul de bare. Acesta poate fi de 4 cifre, 4 cifre-4 cifre, 2 cifre/2 cifre sau 4 cifre POFR cifre.

* A se vedea mai jos condițiile de înregistrare pentru cadouri

Angajamentul nostru

Deoarece obiectivul nostru principal este de a vă oferi o liniște deplină, avem cerințe foarte ridicate în ceea ce privește calitatea și durabilitatea produselor noastre. Acest angajament se reflectă în garanția pe viață pe care o oferim pentru produsele noastre. Garanția pe viață Babymoov și Badabulle Lifetime Warantee este gratuită, personală și netransferabilă.

Cadou la naștere și înregistrare în cadrul

Garanției pe viață Atunci când cumpărați un cadou pentru copii sau prin intermediul unei liste de naștere, perioada de înregistrare de 2 luni rămâne aceeași. Nu uitați să înregistrați produsul în cadrul Garanției pe viață imediat după cumpărare pentru viitorii părinți.

Pur și simplu introduceți datele lor în formular. În cazul unei liste de nașteri, trebuie, de asemenea, să înregistrați produsele în cadrul Garanției pe viață imediat după ce acestea au fost ridicate din magazin și nu la sfârșitul listei, care este de obicei mult după perioada autorizată de 2 luni.

Domeniul de aplicare al Garanției pe viață

Garanția pe viață se adresează exclusiv persoanelor fizice și nu acoperă utilizarea unui produs în calitate de profesionist.

Țări de reședință eligibile pentru Garanția pe viață Babymoov

Belgia, Republica Cehă, Danemarca, Groenlanda, Germania, Olanda, Luxemburg, Spania, Italia, Franța, inclusiv Corsica, Andorra, Monaco, Guyana, Martinica, Guadelupa, Insula Reunion, Polinezia Franceză, Polonia, Slovacia, România, Moldova, Elveția, Ungaria, Regatul Unit, Portugalia, Statele Unite, Canada.

Țări de reședință eligibile pentru garanția pe viață Badabulle

Franța metropolitană, inclusiv Corsica, Monaco, Andorra, Polinezia Franceză, Reunion, Martinica, Guyana și Guadelupa. Belgia, Luxemburg, Țările de Jos, Spania, Elveția franceză,

Când se aplică această garanție pe viață?

Garanția pe viață preia locul garanției legale de 2 ani și, prin urmare, începe a doua zi după a doua aniversare a achiziției dumneavoastră.

În primii doi ani, produsul dvs. este acoperit de garanția legală de 2 ani, care se aplică la prezentarea dovezii de cumpărare, fără înregistrare prealabilă. Dacă ați uitat să vă înregistrați pentru garanția pe viață, produsul dvs. este în continuare acoperit timp de 2 ani!

Ce este acoperit de garanție

Garanția se aplică în cazul utilizării în conformitate cu instrucțiunile, în cazul defecțiunilor electronice sau electrice și în cazul pieselor defecte.

Ce nu este acoperit de garanția pe viață

Garanția nu acoperă consumabilele (suzete, tetine, manechine, baterii etc.). Nu acoperă deteriorarea cauzată de o utilizare necorespunzătoare a echipamentului, de o întreținere deficitară sau de rupere, deteriorarea rezultată în urma unui accident sau a unei căderi, modificările estetice ale suprafețelor interne și externe care nu interferează cu utilizarea produsului (pete, zgârieturi, decolorare, serigrafie) Garanția nu acoperă uzura normală, cum ar fi uzura normală a textilelor (țesături uzate prin utilizare regulată, decolorare, rupturi, găuri), cusături. De asemenea, sunt excluse din garanție pierderea, furtul sau orice alterare datorată unui eveniment extern.

Produse care nu sunt eligibile pentru garanția pe viață: Piesele de schimb, toate articolele care nu au logo-ul Garanției pe viață pe ambalaj, produsele noastre Imperfect, gama Twist, gama Kozii, gama Foodii, articolele second hand/la mâna a doua, produsele recondiționate.

Aplicarea garanției pe viață

În cadrul acestei garanții, Babymoov se oferă să repare articolul sau să înlocuiască produsul în cazul în care defectele sunt ireparabile.

În cazul în care nu suntem în măsură să înlocuim articolul cu același model, ne rezervăm dreptul de a vă oferi un produs similar și/sau unul cu caracteristici tehnice echivalente. În cazul în care este necesară o schimbare de gamă, schimbul se va face cu un produs de valoare echivalentă cu prețul de achiziție. În niciun caz, garanția pe viață nu vă dă dreptul la rambursarea produsului defect.

Toate cererile de garanție pe viață pot face obiectul unei inspecții fizice a produsului. Consumatorul este responsabil pentru costurile de returnare a produsului.

Cum pot utiliza garanția pe viață?

Dacă aveți orice nelămuriri dincolo de perioada de garanție legală de 2 ani, contactați pur și simplu adresa de e-mail a distribuitorului cristina.daraban@bebebrands.ro (cu dovada de cumpărare și o copie a e-mailului prin care se confirmă primirea cererii de garanție pe viață). În cazul unei probleme tehnice acoperite de Garanția pe viață, produsul dvs. va fi reparat sau schimbat în cel mai scurt timp posibil!